Selectie 2017/2018

Afgelopen donderdagavond heeft de selectie kennisgemaakt met de nieuwe trainer, Taco Brouwer. Zoals het er nu uitziet hebben we 35 spelers voor de selectie (1e en 2e elftal).

De 1e training vindt plaats op zaterdag 12 augustus as. om 12.00 uur. In de voorbereiding speelt het 1e 3 oefenwedstrijden: 19 augustus thuis tegen OFB, 22 augustus thuis tegen RSC Alliance en op 26 augustus uit tegen Vierpolders. Op de zaterdagen 2, 9 en 16 september speelt het 1e elftal de bekerwedstrijden. Tegenstanders nog niet bekend. 23 September as start de competitie.

Het 2e elftal speelt op 31 augustus een vriendschappelijke wedstrijd thuis. Andere data zijn nog niet bekend.

Fijne vakantie, lekker uitrusten en vanaf 12 augustus met frisse moed er tegenaan gaan, zodat we voor het 1e en 2e een mooi seizoen tegemoet kunnen gaan.

 

 

 

Openingstijden kantine tijdens zomerstop

Vanaf heden is de kantine donderdagavond open. Ook is er mogelijkheid voor de leden om een balletje te trappen op het 2e veld.

Zaterdag is de kantine open van 16.00 tot 18.00 uur. De keuken is dicht!

Vanaf 12 augustus as de gebruikelijke tijden.

Bestuur dankt een ieder voor zijn of haar inbreng het afgelopen seizoen en wenst iedereen een hele fijne vakantie toe.

 

Sponsortoernooi 17 juni met aansluitend muziek

Zaterdag 17 juni as vindt het jaarlijkse sponsortoernooi plaats. 24 Teams hebben zich hiervoor ingeschreven en spelen in poules wedstrijden 7 tegen 7. Wie zal dit jaar de winnaar worden?

Aanvang 10.00 uur. De wedstrijden duren tot eind van de middag. Ook is er BBQ.

Na de wedstrijden zal Jan Ossenblok van Flakkee Records voor de muziek zorgen. Later op de avond, zo rond half 9 zal DJ Littel de muziek verzorgen. Het beloofd weer een gezellige dag en avond te worden.

Iedereen is welkom.

Lege flessenactie jeugd V.V. S.N.S.

Maandag 29 mei wil de jeugd van v.v. S.N.S. lege flessen bij U op komen halen.

Met het opgehaalde statiegeld kunnen er weer verschillende activiteiten vastgelegd worden. Mocht U op maandagavond 29 mei tussen 18.30 uur en 20.00 uur niet thuis zijn dan mag U de flessen ook in een zak buiten bij de voordeur zetten.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Namens de jeugd van V.V. S.N.S.

SNS 1 sluit seizoen positief af in laatste wedstrijd van het seizoen

Voor het team van trainer Peter Poortvliet stonden er vanmiddag  geen belangen op het spel, maar vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat de spelers van SNS er vanmiddag alles aan zouden doen met een goed resultaat dit seizoen te beëindigen.

In de 10e minuut een goede voorzet van Brent Melaard, welke door Vincent van der Graaff werd gemist. Kort daarna moest Jan van Asperen goed ingrijpen op een schot van speler van OSV. Het voetbal was van beide kanten niet al te best, maar er werd door SNS meer strijd geleverd en de eerste helft waren de beste mogelijkheden voor SNS. Een vrije trap van Willem Braber ging rakelings over de kruising. Kort voor rust een zuivere handsbal van speler van OSV in 16-meter gebied, werd door de scheidsrechter niet goed beoordeeld en dus geen penalty!

De 2e helft was enkele minuten oud, toen Henrik Braber uitviel met hamstringblessure. Niels van ’t Hof was zijn vervanger. OSV was meer in de aanval dan in 1e helft, maar de SNS verdediging stond goed en gaf weinig weg. Die keren dat er wat weggegeven werd, stond Jan van Asperen paraat om goed in te grijpen. Waar een ieder ervan uitging, dat de wedstrijd in 0-0 zou eindigen, kreeg OSV in de 82e minuut onverwachts een mogelijkheid, waarbij de spits de bal van dichtbij in de hoek schoof en OSV op voorsprong bracht.

De spelers van SNS lieten zich niet uit het veld slaan en zochten de aanval om de gelijkmaker te scoren. In de 88e minuut werd aan de rechterkant een overtreding op Brent Melaard gemaakt. Bryan Huizer ging achter de bal staan en bereikte met een goede vrije trap Vincent van der Graaff die bij de 2e paal stond en de bal keurig in het doel kopte, zodat de stand weer gelijk was, 1-1. Na 5 minuten extra speeltijd floot de scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd.

Compliment voor de ploeg, die van de 1e tot de laatste minuut strijd heeft geleverd en zo een punt mee kon nemen naar Stad.

Op deze basis richting het nieuwe seizoen. Dat met de inzet en passie van deze wedstrijd het nieuwe seizoen straks gestart mag worden.

’s Avonds heeft de selectie tijdens een etentje in een restaurant in Middelharnis afscheid genomen van de scheidende trainer, Peter van Poortvliet.

OSV Oud-Beijerland – SNS 1-1 (0-0): 82. John van Tiggelen 1-0; 88. Vincent van der Graaff 1-1.

OSV Oud-Beijerland: Roeland de Vries –– Jock de Burgo, Bas Koelemeijer, Youri van Ruiven en Patrick den Dulk –– Ilyas Edir en Gert-Jan de Jong –– Rens Burgwal, David Pieters en John van Tiggelen –– Rory Goudswaard (62. Job van Ast).

SNS: Jan van Asperen –– Ronnie Maliepaard (85. Martin Huizer), Peter Vroegindeweij, Paul Looij en Edwin van de Water –– Bryan Huizer, Robbert Melaard (86. Kiley Schuurman), Willem Braber en Henrik Braber (53. Niels van Hof) –– Vincent van der Graaff en Brent Melaard.

Dank aan de begeleiding, trainer, leider, verzorgers, grensrechter, welke zich weer een heel seizoen hebben ingezet.

SNS 35+ Voorjaarskampioen !

Anton en zijn mannen zijn op 24 februari jl. gestart met de voorjaarscompetitie. Deze begon op ons eigen terrein. Daarna moesten ze naar DVV, Flakkee, De Jonge Spartaan en afgelopen vrijdag de laatste avond bij DBGC.

De mannen hebben uitstekend gepresteerd en zijn voorjaarsKAMPIOEN geworden!

Geweldig mannen. Van harte gefeliciteerd.

Hoofdsponsor Modehuis Buijsse langer aan SNS verbonden

Het contract met Modehuis Buijsse te Middelharnis is onlangs verlengd. Al bijna 20 jaar is Modehuis Buijsse hoofdsponsor van vv SNS. Hier zijn we bijzonder blij mee. We hopen nog lang zaken met elkaar te kunnen blijven doen.

Bij modehuis Buijsse kan iedereen terecht voor kleding etc. Voor elk wat wils. Daar kunt u slagen!

SNS pakt eindelijk 3 punten

Doelpunten:
Henrik Braber

Jan van Asperen; Maikel Grootenboer (75’Stephan Westdijk), Edwin v/d Water (46’Joost Boeter), Paul Looij, Ronnie Maliepaard; Kiley Schuurman, Willem Braber, Henrik Braber; Robbin Arensman, Vincent v/d Graaff (65’Niels van ’t Hof)

De winterstop is voorbij, en op 21 januari hadden we nog een vrij weekend. In dit weekend oefenden we tegen Vosmeer en wisten we met 3-1 te winnen. 28 januari, ook toen waren we vrij terwijl vele begonnen met de competitie, maar zoals de eerste speelronde na de zomerstop waren we ook nog vrij. Hierin oefenden we tegen Stavenisse en hier verloren we met 4-1.

Maar 4 februari mochten we weer aantreden voor de competitie, thuis tegen Fios 1. Uit hadden we nog verloren na een 1-0 voorsprong stond het binnen 10 minuten na rust 2-1. Uiteindelijk gingen we alles of niets spelen en verloren we met 4-1.

Vooraf werd de wedstrijd tegen OSV nog even aangehaald. Alles zat erin, strijd, beleving en passie. Maar helaas 0 punten.

Vandaag moest het weer met strijd, passie en beleving en moest het beloond worden.

Al binnen enkele minuten kreeg SNS een mogelijkheid, na een goede aanval over rechts en een goede voorzet werd onderschept door de keeper van Fios, echter had hij de bal niet klem en wilde Vincent de bal oppikken maar werd hij door de keeper vast gepakt aan z’n benen, en waar iedereen dacht aan een strafschop wuifde de scheidsrechter dit weg.

Verder speelde de wedstrijd zich vooral af op het middenveld. Veel kansen voor beide teams waren er niet. Henrik zorgde regelmatig voor gevaar voor het doel, alleen de aansluiting was te laat of de voorzet werd gepakt door de keeper. Fios probeerde het een aantal keer van afstand maar deze ballen waren veelal een makkelijke prooi voor doelman Jan. Vlak voor rust werd Vincent weer diep gestuurd, en haalde hij de zoveelste corner uit een duel. SNS moest haast maken want de klok stond al op 45 minuten. Kiley draaide de bal in en deze werd fantastisch geraakt door Henrik die hem verlengde en de bal bij de 2e paal over de doellijn zag rollen en zo stond het 1-0. Gelijk daarna mochten beide teams de kleedkamer opzoeken.

In de rust werd er weer gehamerd op de uitwedstrijd. Ook met een voorsprong de rust in. En snel na rust keken we tegen een achterstand aan.

Vandaag was dat allemaal anders. Een solide verdediging onder leiding van Paul Looij gaf zeer weinig weg. Iedereen strijde om deze voorsprong vast te houden. In de 60ste minuut kreeg Fios wel een uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen. Een overtreding van Willem op de snelle Fios spits werd bestraft met een penalty. Toch blijft de vraag wel of het nou echt in het 16-meter gebied gebeurde (ook de scheidsrechter gaf dit na de wedstrijd toe). Maar door een prima redding van Jan werd deze bal tot corner verwerkt en stond het nog steeds 1-0. Na een minuut of 80 ging Fios alles of niets spelen waardoor SNS meer ruimte heeft voorin. Maar SNS stond elke keer met bijna iedereen vlak voor de eigen 16. Totdat een paar minuten later Robbin er vandoor ging, waar iedereen dacht dat hij voor de beslissing te zorgen schoot hij iets te vroeg en krulde zijn bal over de kruising. Inmiddels zitten we in de 90ste minuut als Fios nog een dot van een kans krijgt maar tot opluchting van heel SNS ging die bal een halve meter naast. In de 96ste minuut vond de scheidsrechter het genoeg en kan SNS eindelijk 3 punten toevoegen aan de 2 eerder behaalde gelijk spelen.

Volgende week mag SNS aantreden tegen Herkingen weer een thuiswedstrijd en de aanvang net zoals altijd om 14:30 uur!