Agenda ledenvergadering 26 oktober as

UITNODIGING

Tot het bijwonen van de algemene Ledenvergadering van v.v. SNS op donderdag 26 oktober a.s.in de kantine van v.v. SNS.

*********** AANVANG 20.30 UUR **********

AGENDA

1.Opening door de voorzitter.

2.Terugblik op het seizoen 2016-2017 / notulen ledenvergadering 2016

3.Sponsorcommissie afgelopen seizoen.

4.Jeugdzaken afgelopen seizoen.

5.Verslag van de penningmeester.

6.Verslag van de kascontrole commissie.

7.Benoeming van de kascontrole commissie.

8.Vaststellen van de contributie voor het seizoen 2017-2018 en vaststellen van de begroting voor het seizoen 2017-2018                                 .

9.Pauze.   Tijdens de pauze is iedereen in de gelegenheid om vragen voor de rondvraag schriftelijk in te dienen.

10.Bestuursverkiezing

Voorzitter                        J.C. Wagner             Aftredend en niet herkiesbaar

Penningmeester                       A. Driesse                 Aftredend en niet  herkiesbaar

Kandidaten voor voorzitter en penningmeester kunnen zich vóór 25 oktober as opgeven bij de secretaris

D. Huizer                  Aftredend en herkiesbaar

11.Inschrijving van de elftallen voor het nieuwe seizoen.

12.Geplande activiteiten voor het komende seizoen.

13.Rondvraag.

14.Sluiting van de vergadering door de voorzitter.

Gezien het belang van een algemene Ledenvergadering wordt uw aanwezigheid zeer op prijs gesteld.

Oproep trainer SNS JO13

In verband met nieuwe werkzaamheden is de huidige trainer genoodzaakt te stoppen. Daarom zijn we per direct op zoek naar een trainer voor onze jongens en meisje van de JO13. Het is een hele leuke enthousiaste groep, die graag wat wil leren.

Wie wil deze groep op maandagavond van 19.00 – 20.00 uur training geven? Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met bestuurslid jeugdzaken, Kiley Schuurman, tel. 06-30255048.

Ledenvergadering 26 oktober a.s. 20.30 uur

26 Oktober a.s zal de jaarlijkse ledenvergadering plaatsvinden. Noteer deze datum alvast in jullie agenda. Uitnodiging met agendapunten volgen later.

Zoals jullie weten, heeft voorzitter Jan Wagner vorig jaar te kennen gegeven dat hij in 2017 tijdens de ledenvergadering zijn functie zal neerleggen. Tot op heden heeft nog geen nieuwe kandidaat-voorzitter zich gemeld. Een DRINGENDE oproep van het bestuur: Leden denk na en meld je bij het bestuur aan. De voorzitter doet het niet alleen, maar met het hele bestuur. Allemaal mensen met een SNS-hart. Er MOET een nieuwe voorzitter komen.

Mededeling namens de penningmeester: In week 38 zal de contributie worden geïncasseerd.

Bestuur v.v. S.N.S.

 

Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar organiseert de Rabobank de Clubkas Campagne. In totaal keert zij € 75.000,00 uit aan verenigingen en stichtingen op Goeree Overflakkee en in de Hoeksche Waard. SNS is één van de verenigingen waar u op kunt stemmen. De leden van de Rabobank hebben onlangs een brief met persoonlijke code van de Rabobank ontvangen. Gebruik uw stem en STEM OP vv SNS.

Namens het bestuur alvast hartelijk dank.

Selectie 2017/2018

Afgelopen donderdagavond heeft de selectie kennisgemaakt met de nieuwe trainer, Taco Brouwer. Zoals het er nu uitziet hebben we 35 spelers voor de selectie (1e en 2e elftal).

De 1e training vindt plaats op zaterdag 12 augustus as. om 12.00 uur. In de voorbereiding speelt het 1e 3 oefenwedstrijden: 19 augustus thuis tegen OFB, 22 augustus thuis tegen RSC Alliance en op 26 augustus uit tegen Vierpolders. Op de zaterdagen 2, 9 en 16 september speelt het 1e elftal de bekerwedstrijden. Tegenstanders nog niet bekend. 23 September as start de competitie.

Het 2e elftal speelt op 31 augustus een vriendschappelijke wedstrijd thuis. Andere data zijn nog niet bekend.

Fijne vakantie, lekker uitrusten en vanaf 12 augustus met frisse moed er tegenaan gaan, zodat we voor het 1e en 2e een mooi seizoen tegemoet kunnen gaan.

 

 

 

Openingstijden kantine tijdens zomerstop

Vanaf heden is de kantine donderdagavond open. Ook is er mogelijkheid voor de leden om een balletje te trappen op het 2e veld.

Zaterdag is de kantine open van 16.00 tot 18.00 uur. De keuken is dicht!

Vanaf 12 augustus as de gebruikelijke tijden.

Bestuur dankt een ieder voor zijn of haar inbreng het afgelopen seizoen en wenst iedereen een hele fijne vakantie toe.

 

Sponsortoernooi 17 juni met aansluitend muziek

Zaterdag 17 juni as vindt het jaarlijkse sponsortoernooi plaats. 24 Teams hebben zich hiervoor ingeschreven en spelen in poules wedstrijden 7 tegen 7. Wie zal dit jaar de winnaar worden?

Aanvang 10.00 uur. De wedstrijden duren tot eind van de middag. Ook is er BBQ.

Na de wedstrijden zal Jan Ossenblok van Flakkee Records voor de muziek zorgen. Later op de avond, zo rond half 9 zal DJ Littel de muziek verzorgen. Het beloofd weer een gezellige dag en avond te worden.

Iedereen is welkom.

Lege flessenactie jeugd V.V. S.N.S.

Maandag 29 mei wil de jeugd van v.v. S.N.S. lege flessen bij U op komen halen.

Met het opgehaalde statiegeld kunnen er weer verschillende activiteiten vastgelegd worden. Mocht U op maandagavond 29 mei tussen 18.30 uur en 20.00 uur niet thuis zijn dan mag U de flessen ook in een zak buiten bij de voordeur zetten.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Namens de jeugd van V.V. S.N.S.

SNS 1 sluit seizoen positief af in laatste wedstrijd van het seizoen

Voor het team van trainer Peter Poortvliet stonden er vanmiddag  geen belangen op het spel, maar vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat de spelers van SNS er vanmiddag alles aan zouden doen met een goed resultaat dit seizoen te beëindigen.

In de 10e minuut een goede voorzet van Brent Melaard, welke door Vincent van der Graaff werd gemist. Kort daarna moest Jan van Asperen goed ingrijpen op een schot van speler van OSV. Het voetbal was van beide kanten niet al te best, maar er werd door SNS meer strijd geleverd en de eerste helft waren de beste mogelijkheden voor SNS. Een vrije trap van Willem Braber ging rakelings over de kruising. Kort voor rust een zuivere handsbal van speler van OSV in 16-meter gebied, werd door de scheidsrechter niet goed beoordeeld en dus geen penalty!

De 2e helft was enkele minuten oud, toen Henrik Braber uitviel met hamstringblessure. Niels van ’t Hof was zijn vervanger. OSV was meer in de aanval dan in 1e helft, maar de SNS verdediging stond goed en gaf weinig weg. Die keren dat er wat weggegeven werd, stond Jan van Asperen paraat om goed in te grijpen. Waar een ieder ervan uitging, dat de wedstrijd in 0-0 zou eindigen, kreeg OSV in de 82e minuut onverwachts een mogelijkheid, waarbij de spits de bal van dichtbij in de hoek schoof en OSV op voorsprong bracht.

De spelers van SNS lieten zich niet uit het veld slaan en zochten de aanval om de gelijkmaker te scoren. In de 88e minuut werd aan de rechterkant een overtreding op Brent Melaard gemaakt. Bryan Huizer ging achter de bal staan en bereikte met een goede vrije trap Vincent van der Graaff die bij de 2e paal stond en de bal keurig in het doel kopte, zodat de stand weer gelijk was, 1-1. Na 5 minuten extra speeltijd floot de scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd.

Compliment voor de ploeg, die van de 1e tot de laatste minuut strijd heeft geleverd en zo een punt mee kon nemen naar Stad.

Op deze basis richting het nieuwe seizoen. Dat met de inzet en passie van deze wedstrijd het nieuwe seizoen straks gestart mag worden.

’s Avonds heeft de selectie tijdens een etentje in een restaurant in Middelharnis afscheid genomen van de scheidende trainer, Peter van Poortvliet.

OSV Oud-Beijerland – SNS 1-1 (0-0): 82. John van Tiggelen 1-0; 88. Vincent van der Graaff 1-1.

OSV Oud-Beijerland: Roeland de Vries –– Jock de Burgo, Bas Koelemeijer, Youri van Ruiven en Patrick den Dulk –– Ilyas Edir en Gert-Jan de Jong –– Rens Burgwal, David Pieters en John van Tiggelen –– Rory Goudswaard (62. Job van Ast).

SNS: Jan van Asperen –– Ronnie Maliepaard (85. Martin Huizer), Peter Vroegindeweij, Paul Looij en Edwin van de Water –– Bryan Huizer, Robbert Melaard (86. Kiley Schuurman), Willem Braber en Henrik Braber (53. Niels van Hof) –– Vincent van der Graaff en Brent Melaard.

Dank aan de begeleiding, trainer, leider, verzorgers, grensrechter, welke zich weer een heel seizoen hebben ingezet.