SNS 2 begint goed in 2017

januari 17, 2017 0 Wedstrijdverslag SNS 2

Zaterdag 14 januari jl. moest het 2e een inhaalwedstrijd spelen tegen NSVV6. Onder leiding van scheidsrechter Marco Vroegindeweij uit Nieuwe Tonge werd er om half één afgetrapt.

SNS begon niet sterk aan de wedstrijd en NSVV kwam al snel op voorsprong door een buitenspeldoelpunt. Daarna trotseerden spelers van beide teams de talrijke sneeuwbuien in de 1e helft. Naarmate de wedstrijd vorderde nam SNS het heft in handen en creëerden ze een grote kans, welke door Sjoerd werd gemist. Daarna kapte Vincent knap zijn man uit in het 16-meter gebied en schoot beheerst in de uiterste hok, zodat het 1-1 werd. SNS ging door en NSVV had weinig vat op het spel van SNS. Met een fraaie treffer maakte Vincent de 2-1. Even later gevolgd door een prachtig doelpunt van Sjoerd, zodat SNS met een 3-1 voorsprong thee kon gaan drinken.

Na de rust werd het weer beter, de zon kwam zelfs door. Echter het spel werd niet beter en het niveau van de 1e helft werd niet meer gehaald. NSVV kreeg nog paar mogelijkheden, maar keeper Aaron was op zijn hoede en met een paar prima reddingen hield hij zijn team op de been. Aan het eind van de wedstrijd een goede aanval over rechts, welke keurig door Vincent werd binnengeschoten.

Een 4-1 overwinning, een geweldige start van de 2e competitiehelft.

Dit smaakt naar meer voor zowel het 2e, maar ook voor het 1e elftal.