SNS beloont zichzelf weer niet

september 26, 2016 0 Wedstrijdverslag SNS 1

Doelpunten:

Jan van Asperen; Henrik Braber, Peter Vroegindeweij, Edwin v/d Water, Bernd-Jan Vogelaar; Bart Joppe (76’ Vincent v/d Graaff), Willem Braber, Brent Melaard; Paul Looij, Marijn Arensman, Kiley Schuurman (70’ Rik Langendijk)

Na een vrije ronde en 2 uitwedstrijden speelt SNS haar eerste thuiswedstrijd op 24 september.
SNS moest het opnemen tegen NTVV, NTVV had een wedstrijd meer gespeeld en stond op 3 punten. Bij een overwinning kwam SNS met een wedstrijd minder op gelijke hoogte. Hoe dan ook verliezen mocht niet om toch aansluiting te houden met de middenmoot.

Na vorige week begon ook SNS vandaag weer goed. SNS had het betere van het spel en kwam er af en toe gevaarlijk uit. Helaas ging het net zoals vorige week. De eindpass of de afronding lukte niet.
Al redelijk vroeg in de wedstijd had Paul de kans om de score te openen, na een diepe bal die over iedereen heen stuitte en Paul er als de kippen bij was om hem op te pikken om vervolgens 1 op 1 te komen met keeper Melaard kreeg hij de bal niet voor zijn rechter, dus besloot hij hem terug te kappen en toen waren de verdedigers er om de bal af te pakken. Tussendoor had NTVV nog een kans, maar Jan was de baas en hield zijn doel schoon. Ook bij een te korte terugspeel bal was Jan net eerder als de spits van NTVV. Na een dik half uur spelen had Marijn, na een pass van Paul de mogelijkheid de score te openen, echter vond hij weer keeper Melaard op zijn weg, die de bal tot corner verwerkte. Op slag van rust werd Kiley diep gestuurd door Marijn, echter was te pass net te hard waardoor de uitkomende doelman Melaard de bal kon wegschieten.

In de rust werd er weer gesproken over redelijk voetbal, maar konden we onszelf niet belonen.

In de 2e helft ging het spel op en neer, maar tot grote kansen kwamen beide teams niet meer. SNS ging nog iets aanvallender spelen om te hopen toch de, op basis van de eerste helft, verdiende voorsprong te komen. Echter lukte dit niet. En net zoals vorige week leek het op het einde alsnog mis te gaan. De spits van NTVV kwam 1 op 1 met keeper Jan, de spits schoot en de bal passeerde Jan. Echter was daar Peter die de bal ver voor de doellijn met een kopbal kon verwerken. Echter zagen 5 man van NTVV dit totaal anders en claimden een strafschop omdat Peter de bal tegen hield met zijn hand. De scheidsrechter legde de bal niet op de stip. En floot een paar minuten later voor het einde van de wedstrijd. Eindstand 0-0 en SNS pakte haar eerste punt van het seizoen.

Volgende week speelt SNS tegen hekkensluiter RDM. RDM dat vandaag met 0-3 verloor van Zinkwegse Boys heeft na 4 wedstrijden nog 0 punten. De wedstrijd begint om 14:00 uur op Sportpark RDM.