SNS sluit seizoen af met gelijkspel tegen Goudswaardse Boys

V.V. SNS 1 – V.V. Goudswaardse Boys 1 2-2 (0-1)

Doelpunten:
1-2 Ries van den Boogert
2-2 Robbin Arensman

Opstelling: Jan van Asperen, Jodrik Ter Haar, Peter Vroegindeweij, Ries van den Boogert, Henrik Braber(Robbin Arensman), Arjan van Gurp, Martin Huizer(Jaimy van Rumpt), Pieter van Zielst, Brent Melaard, Marijn Arensman, Paul Looij

De opdracht voor deze wedstrijd was duidelijk. Er moest gewonnen worden van Goudswaardse Boys, om vervolgens af te wachten, wat de uitslag zou zijn bij DJS. Dat eerste missie bleek al een te grote opgave voor SNS, waardoor er toch wel van een teleurstellend einde van het seizoen gesproken mag worden. Ondanks al het blessureleed van niet de minste spelers, bleef de ploeg goed meedraaien bovenin, maar in de laatste wedstrijden lukte het SNS niet meer om haar punten te pakken.

SNS - Goudswaardse Boys 1

De openingsfase van de wedstrijd was tekenend voor het seizoen van SNS. Al in de 2e minuut wordt Braber hard geraakt en moet met een enkelblessure het veld verlaten. Zijn vervanger Robbin Arensman, speelt zijn eerste wedstrijd weer sinds een half jaar en moet dus onverwacht veel minuten gaan maken. Al in de 8e minuut valt de 0-1. Een lange bal valt over de verdediging heen en de aanvaller verschalkt van Asperen knap. Dit is een fikse tegenvaller voor SNS. De thuisploeg gaat vervolgens wel in de aanval, maar weet weinig mogelijkheden te creëren.

In de tweede helft lukt dit wel. Al in de beginfase krijgt SNS een aantal mogelijkheden, maar de bal lijkt niet goed te willen vallen. En halverwege de tweede helft is het zelfs Goudswaardse Boys, wat op 0-2 komt. Een keurig uitgespeelde aanval overigens. Een kwartier voor tijd doet SNS nog wel wat terug. Een corner van, v Gurp komt op het hoofd van vd Boogert die de verre hoek weet te vinden. SNS blijft strijden voor een gelijkspel en in blessuretijd komt die gelijkmaker er ook nog. Een overtreding op vd Boogert in het zestienmetergebied wordt bestraft met een penalty. Robbin Arensman is vervolgens koel vanaf 11 meter en schiet SNS naast Goudswaardse Boys.

Volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen. Begin augustus hoopt SNS met een fitte selectie te starten met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Tot volgend jaar.