Zaterdag 18 april 2015

V.V. SNS 1 – V.V. Melissant 1 1-4 (0-1)

Doelpunten: 1-1 Jaimy van Rumpt

Opstelling: Jan van Asperen(Aaron Huizer), Jodrik Ter Haar, Peter Vroegindeweij, Pieter van Zielst, Henrik Braber, Arjan van Gurp, Martin Huizer(Jaimy van Rumpt), Ries van den Boogert, Brent Melaard, Marijn Arensman, Paul Looij

Op een zonovergoten sportcomplex de Berg, moest SNS het opnemen tegen Melissant. De uitwedstrijd wist SNS met 1-2 te winnen. En ook vandaag was een goed resultaat meer dan welkom.

Net als vorige week werd er in de eerste helft door SNS zeer matig gespeeld. Er werden geen kansen gecreëerd, waardoor Melissant eigenlijk niet in de problemen kwam. Al in de openingsfase kreeg Melissant een grote kans na niet goed uitverdedigen, maar Both wist deze kans niet te verzilveren. Die zelfde Both was halverwege de eerste helft wel scherp. Hij ontvangt de bal schuin voor het doel en zonder al te veel te worden gehinderd, laat hij met een mooi schot van Asperen kansloos. Veel spannends gebeurt er niet meer in de eerste helft en wordt met een 0-1 tussenstand de kleedkamer opgezocht.

In de eerste twintig minuten na rust, lijkt er een geheel ander SNS op het veld te staan. Melissant wordt onder druk gezet en er komen meer en meer mogelijkheden voor het doel van de gasten. In de 60e minuut verzilvert de goed ingevallen van Rumpt zo’n mogelijkheid. Het is Vroegindeweij die van Gurp goed wegstuurt, hij bedient op zijn beurt van Rumpt, die van dichtbij met een hard schot doelman Hobbel kansloos laat(1-1). SNS gaat hierna door en krijgt ook mogelijkheden om op voorsprong te komen. Maar de paal en doelman Hobbel blijken een te grote sta in de weg. In de 73e krijgt SNS helaas het deksel op de neus. Een vrije trap wordt in buitenspel positie binnengekopt, maar de scheidsrechter wil van geen wijken weten en wijst naar de middenstip. 1-2 voor Melissant. Dit was de nekslag voor SNS. Melissant profiteert in het resterende kwartier knap van de meer en meer geboden ruimte en loopt uit naar een 1-4 overwinning.

Het zijn vervelende weken voor SNS. Er wordt hard gewerkt door een ieder, maar met de haven inzicht lijkt alles tegen te zitten. De voorsprong op DJS is geslonken tot 2 punten en zal er een wonder nodig zijn om dit vast te houden en de neerwaartse spiraal te doorbreken. Is het DJS dat ondanks twee ruime nederlagen tegen SNS alsnog nacompetitie haalt??? Of herpakken de Stadtenaren zich alsnog in de komende 3 wedstrijden?? Het zijn vragen waar nu nog geen antwoord op is. Wat een ieder geval wel duidelijk is, is dat volgende week tegen Zwartewaal de mouwen weer opgestroopt worden, want de moed opgeven dat nooit. Tot volgende week!